Duval Union en digitaal ondernemer roald larsen richten samen mind the gap op

Antwerpen, 26 May 2015

Mind The Gap: nieuw ondernemersproject aan boord van Duval Union

Duval Union kondigt vandaag aan dat het samen met digitaal ondernemer Roald Larsen een nieuw bedrijf opricht: Mind The Gap. Mind The Gap wil traditionele bedrijven en start-ups inspireren om anders na te denken over digitale mogelijkheden, en helpt hen in hun concrete transitie naar het digitale tijdperk van “the fast and the furious”.


Oprichter Roald Larsen (35) is een digitale ondernemer pur sang met opgedane ervaring binnen eBay, Netlog, Groupon, iMinds, Accenture en tal van andere bedrijven actief binnen de digitale sector. Met een achtergrond als ingenieur ICT en computerwetenschappen in combinatie met een MBA van Vlerick kan hij snel het business potentieel inschatten van nieuwe innovatieve technologieën en deze vertalen naar oplossingen die meerwaarde bieden.

Mind The Gap helpt bedrijven bij het opzetten van hun digitale bedrijfsstrategie, maar evenzeer door antwoorden te formuleren op vragen als : hoe creëer ik nieuwe kansen voor mijn business door strategische inzichten te vertalen en snel vorm te geven in concrete prototypes; hoe versnel ik mijn groei door digitale platformen juist in te zetten; hoe pas ik een lean en mean innovatie aanpak toe in mijn bedrijfsomgeving; hoe ontwikkel ik de juiste digitale competenties?

Duval Union is een nieuwe marketing en communicatie groep die verschillende domein experten bij elkaar brengt en merken helpt te groeien door een slimme combinatie van business kennis, technologie en creativiteit. Duval Union combineert de ambitie van jonge marketingtalenten met de knowhow van doorwinterde experts. Samen helpen ze merken en bedrijven doelgericht inspelen op een wereld in voortdurende verandering. Vandaag bestaat het collectief uit de dienstenbedrijven Friendship, The Parking Lot, Duval Branding, ZeroCopy, ContentCowboys, en nu ook Mind The Gap; en de technologie start ups Sparkcentral, Octopin, Hoplr, Crossdrive, Sentiance, MyChannls en Tsjing.

“Duval Union is als partner een duidelijke accelerator voor de groei die ik wil realiseren”, zegt Roald Larsen, CEO en founder van Mind The Gap. “Ik hou van hun co-ondernemerschapsaanpak en de kruisbestuiving met de andere gespecialiseerd competenties in de andere dienstenbedrijven van het ecosysteem geeft immens veel mogelijkheden.”

“Onze belangstelling voor Roald begon vanuit zijn gedreven ondernemerschap en zijn visie op een maakbare toekomst voor klanten in het nieuwe nu. Onze klanten willen snelle vertalingen van strategische keuzes in echte producten, applicaties of diensten. We geloven dat de krachtige mix van business inzicht, technologische kennis en start-up cultuur en mentaliteit van Mind The Gap een vertrouwde gids zal maken in het steeds complexer wordende landschap,” stelt Klaus Lommatzsch, Founding Partner Duval Union.

Mind The gap is gevestigd in Leuven en Antwerpen en faciliteerde projecten voor onder andere BNP Paribas, Sanoma, IMinds enHello Bank.

Voor meer info:
Roald Larsen – CEO & Founder Mind The Gap
roald@mind-the-gap.eu +32/476.95.02.51
www.mind-the-gap.eu

Marc Bresseel – Founding Partner Duval Union
marc.bresseel@duvalunion.com +32/475.70.45.08
www.duvalunion.com