Duval Union Consulting start Marketing praktijk

Antwerpen, 5 September 2015

Duval Union Consulting kondigt vandaag de oprichting aan van een nieuwe Marketing Praktijk met Founding Partners Carole Lamarque en Frederic Vanderheyde.

 
Duval Union Consulting is de centrale kern van de marketing- en communicatiegroep Duval Union. 

De participatie in DearMedia, van de digitale ondernemers Jo Caudron en Dado Van Peteghem en hun team van 7 consultants, vormde de basis van Duval Union Consulting. Met sterke ervaren consultants helpt het bedrijven te anticiperen op verandering, en gebruik te maken van nieuwe digitale platformen om de toekomst te hertekenen, eerder dan te ondergaan. Duval Union Consulting bekijkt hoe nieuwe technologie en internet als positieve kracht veranderingsprocessen kan voeden en nieuwe opportuniteiten kan creëren.  Naast de Digitale Transformatie Praktijk wordt nu een Marketing Praktijk gecreëerd.

 

“We helpen organisaties om zelf aan het stuur te zitten van hun eigen digitale transformatie en het creëren van hun eigen toekomstvisie.  Binnen de praktijk Digitale Transformatie gaan we vrij ver met aanbevelingen rond nieuwe producten of diensten, een nieuwe klantenrelatie of -ervaring, nieuwe partnermodellen of compleet nieuwe bedrijfsmodellen. Dat soort fundamentele wijzigingen leidt ook tot een veranderende marketingstrategie en –uitvoering.  Met de nieuwe Marketing praktijk leveren we aanbevelingen voor marketingstrategie en uitvoering, of project management rond de uitvoering. Met Carole en Frederic hebben we de ideale leiders om deze praktijk in de markt te zetten en sterk uit te breiden in de komende maanden,”  zegt Marc Bresseel, Founding Partner van Duval Union Consulting.

 
Carole Lamarque en Frederic Vanderheyde zijn experts in innovatieve marketing en hebben vanuit hun jarenlange ervaring aan de zijde van zowel agentschappen en klanten het landschap zien veranderen.

 
Carole Lamarque, Founding Partner Duval Union Consulting, Marketing Practice: “Het is bevreemdend om te zien hoe groot de discrepantie is tussen de kracht van digitale transformatie en de gevolgen daarvan op de business, en hoe marketing daarnaast in de meeste gevallen nog steeds de oude principes volgt.  Sommige marketing plannen, methodes en principes lijken op oude technologie: floppy disks, muziekcassetjes, of een antwoordapparaat…  Marketeers zouden veel meer betrokken kunnen worden bij de digitale transformatie en hun teams en methodes anders structureren.  Binnen onze Marketing Praktijk willen we marketeers helpen met dit soort marketing innovatie.”

 
Frederic Vanderheyde, founding partner Duval Union Consulting, Marketing Practice: "Als experts in innovatieve marketing helpen wij onze klanten om bestaande marketing plannen aan te passen aan de nieuwe realiteit, om zo meer oplossingen te kunnen aanbieden voor de gegeven uitdagingen, binnen de dagelijkse realiteit van het bedrijf en de Chief Marketing Officer. En bij de uitvoering inspireren we ons “agile project management methodes” die gebruikt worden in software ontwikkelingsmethodologie. Dit iteratief proces toegepast op marketing laat toe om snel te schakelen, snel te leren, en snel te optimaliseren. Weg dus van de traditionele, lange implementatie cycli, waarbij te veel tijd verloren gaat in het opzetten en bespreken van theoretische modellen, zonder snel voeling te hebben met de consument en wat die er echt van vindt.”

 

Over Duval Union Consulting:

Duval Union Consulting is de centrale kern van de marketing- en communicatiegroep Duval Union.  Een sterk team van consultants helpt bedrijven te anticiperen op verandering, en gebruik te maken van nieuwe digitale platformen om de toekomst te hertekenen, eerder dan te ondergaan. Duval Union Consulting bekijkt hoe nieuwe technologie en internet als positieve kracht veranderingsprocessen kan voeden en nieuwe opportuniteiten kan creëren.  Vandaag bestaat Duval Union Consulting uit een Digitale Transformatie Praktijk en een Marketing Praktijk.   Het bedrijf werkt voor toonaangevende klanten in binnen- en buitenland, zoals Colruyt Group, Makro, Torfs, JBC, Sanoma, De Persgroep, d’Ieteren, Janssen Pharmaceutica, Belfius, Argenta, Danfoss, Voyages-SNCF, Thalys, bpost en vele anderen.

 
Voor meer info:

 
Carole Lamarque - Founding Partner Duval Union Consulting, Marketing Practice

Carole.lamarque@duvalunion.com  -  0478/33.70.00

 
Frederic Vanderheyde - Founding Partner Duval Union Consulting, Marketing Practice

Frederic.vanderheyde@duvalunion.com  -  0496/26.32.95

 
Marc Bresseel – Founding Partner Duval Union

marc.bresseel@duvalunion.com – 0475/70.45.08

 

https://www.linkedin.com/in/carolelamarque

https://www.linkedin.com/in/fredvanderheyde