Duval Union Consulting gaat over de grenzen heen en sluit partnership met het Nederlandse Digital Rocks

Antwerpen, 5 September 2015

Duval Union Consulting kondigt vandaag een partnership aan met het Nederlandse Digital Rocks in de vorm van een participatie.

 
Duval Union Consulting is de centrale kern van de marketing- en communicatiegroep Duval Union.  Met sterke ervaren consultants helpt het bedrijven te anticiperen op verandering, en gebruik te maken van nieuwe digitale platformen om de toekomst te hertekenen, eerder dan te ondergaan. Duval Union Consulting bekijkt hoe nieuwe technologie en internet als positieve kracht veranderingsprocessen kan voeden en nieuwe opportuniteiten kan creëren.  Met de participatie in Digital Rocks is de groep nu ook actief in Nederland.

 
Digital Rocks is het Haarlemse bedrijf van Alexander Celie en Jeroen de Groot. Digital Rocks is een strategiebureau dat is gespecialiseerd in de impact van digitale transformatie op bedrijven en organisaties.

 
“Vanuit onze achtergrond in Business Process Management, zien wij dat de exponentiële ontwikkeling rondom digitalisering regelrecht de bedrijfsprocessen raakt. De kracht zit hem erin een directie of managementteam op zeer praktische wijze (enkele workshops) mee te nemen op hun reis naar hun toekomst. En vervolgens de slag te maken naar de bedrijfsinrichting. Met haar uitgedachte methode, publicaties en pragmatische aanpak, is Duval Union Consulting voor ons de ideale partner. Onze plannen zijn dan ook ambitieus, ook buiten de landsgrenzen”, zegt Jeroen.

 
“Met Jeroen en Alexander hebben we goeie leiders gevonden die onze visie en ambitie delen. Met Digital Rocks hebben we een eerste stap gezet in de internationalisering van ons aanbod,”  zegt Marc Bresseel, Founding Partner van Duval Union Consulting

 
Over Duval Union Consulting:

Duval Union Consulting is de centrale kern van de marketing- en communicatiegroep Duval Union.  Een sterk team van consultants helpt bedrijven te anticiperen op verandering, en gebruik te maken van nieuwe digitale platformen om de toekomst te hertekenen, eerder dan te ondergaan. Duval Union Consulting bekijkt hoe nieuwe technologie en internet als positieve kracht veranderingsprocessen kan voeden en nieuwe opportuniteiten kan creëren.  Vandaag bestaat Duval Union Consulting uit een Digitale Transformatie Praktijk en een Marketing Praktijk.   Het bedrijf werkt voor toonaangevende klanten in binnen- en buitenland, zoals Colruyt Group, Makro, Torfs, JBC, Sanoma, De Persgroep, d’Ieteren, Janssen Pharmaceutica, Belfius, Argenta, Danfoss, Voyages-SNCF, Thalys, bpost en vele anderen.

 

www.digitalrocks.nl


Alexander  Celie – managing partner Digital Rocks - alexander@digitalrocks.nl - mob. +31 6 50479042

 
Jeroen de Groot – managing partner Digital Rocks - jeroen@digitalrocks.nl - mob. +31 6 5581 5252

 
Marc Bresseel – Founding Partner Duval Union - marc.bresseel@duvalunion.com – 0475/70.45.08